Tere Sakk,
önneks algne diagnoos polnud öige, Hannal ei ole laminiit. Temal olid väga valusad ja hellad kabjad, seega jalutamine äärmiselt valus. Aga mineraali-andmisega ja korraliku pidamistingimustega oli Hanna juba 3-4 nädala pärast vöimeline joosta, mida ta nähtavalt polnud väga pika aega teinud.
Laminiit on krooniline haigus, mida ravida otseselt ei saa, küll aga saab leevendada ja kontrolli all hoida.
Hannes ja Hanna kohta sain väga palju informatsioon inimeste käest, kes tulid neile siin külla. Nad olid lausa 6 aastat kodutud ja möned inimesed, kes seal ligidal elasid, ikka külastasid neid ja andsid porgandeid ja ounu. Üks tüdruk rääkis mulle, et ta kammis neid regulaarselt ja hoolitses.
Hannal on olnud vähemalt üks varss, vetarstid aga ei saa kindlaks määrata - aga mis sellest varsast sai, ei tea keegi. Külarahvas ei ole kunagi varsa näinud.
Hannes ei ole ruun ja ma usun, et ma oskan vahet teha, kas tegemist ruunaga vöi täkuga. Hannes elab märaga Lara koos, ei ole veel kindlaks tehtud, kas Lara tiinestus. Varsti olen targem, sest järgmistel päevadel tehakse ultraheli kontrolli.
Hanna elab Lancelotiga ja peale esimest paaritust ei olnud ta tiine. Ka teda kontrollime kui vetarst tuleb.
Sakk kirjutas:Igatahes väga uskumatu lugu kokku!
Uskumatu lugu jah, aga elu on mönikord huvitavam kui ette kujutame.
Ute